Obchodní oddělení naší společnosti připravilo pro zaměstnance, obchodní partnery a širokou veřejnost tradiční papírenský ples, který se konal 3.února 2017 ve společenském sále obce Žichlínek. Lightmotivem plesu byl klobouk. Zašlou slávu nejrozmanitějších pokrývek hlavy předvedli na parketu sálu dámy i páni.

Tak jako po minulá léta i tento rok firma ORPA Papír věnovala finanční dar potřebným. Tentokrát částku v hodnotě 10 000 Kč převzali manželé Světlíkovi ze Svazu tělesně postižených Lanškroun.

Předělem plesu bylo losování tradičně bohaté tomboly. Letos se největší měrou podílely lanškrounské firmy Cyklosport Dvořák, Sklenářství Šulák, Květinářství Pospíšilová, FOREA, Catalina Beauty a z řad našich zákazníků firmy MIXIT, STEPA, RONA a Fia Proteam. Dík patří všem sponzorům.

Plesová sezóna pomalu končí, a to je důvod se těšit na ples příští. Přeneste se s námi do hlavního města sladké Francie – Paříže a zažijte neopakovatelnou atmosféru světly zalitého „Mouline Rouge“, což bude téma příštího ročníku